Vinn Airpods eller gavekort på 1000 kr – Last ned og registrer deg i Tollit-appen!

Vinn Airpods eller gavekort på 1000 kr – Last ned og registrer deg i Tollit-appen!

Med Tollit-appen sparer du opptil 70% av fortollingskostnadene når du handler varer fra utlandet.

I løpet av 2020 ble den såkalte fortollingsgrensen på kr 350,- for kjøp av enkelte varer fra utlandet, avviklet. Det betyr at du må betale merverdiavgift, og eventuell toll og særavgift fra første krone når du handler dette fra utlandet på nett. Dette kan fort bli en dyr og uoversiktlig affære.

Tollit gjør fortollingskostnadene billigere for deg

Tollit har utviklet en tjeneste som gjør at du sparer opptil 70% på gebyret for fortolling. Vårt gebyr er 89,- kr, uavhengig av om du handler 1 eller flere varer. MVA og tollavgifter til det offentlige kommer i tillegg, på lik linje med aller andre som tilbyr fortolling.

For det første utgjør dette et svært rimelig fortollingsgebyr sammenlignet med andre speditører. For det andre slipper du å bekymre deg for at du i etterkant skal få uforutsette kostnader til arbeidet med fortollingen.

Det er også flere webshops som sier at fortollingsgebyret er 0,- kr, men dette betyr bare at de baker det inn i vare- og/eller fraktprisen, som følgelig bli høyere. Offentlige avgifter kommer uansett i tillegg, uavhengig av hvilke løsning nettbutikken har.

Vi er under stadig utvikling

Tollit-prosjektet er under stadig utvikling. Per i dag samarbeider vi med det en britisk nettbutikk som heter Bigvits. På Bigvits’ nettsider kan du kjøpe en hel rekke helsekostprodukter, som av mange hevdes å væra av langt bedre kvalitet enn de helseproduktene du får kjøpt i Norge.

Vårt mål er å utvikle en app for alle dine pakker

Tollit har som mål å utvikle en tjeneste hvor du som forbruker kan fortolle alle dine nettkjøp fra utlandet på en trygg, effektiv og rimelig måte. Last ned Tollit-appen i dag og bli med på å gjøre netthandelen billigere.

Vinn Airpods eller gavekort på 1000 kr – Last ned og registrer deg i Tollit-appen!

Hvis du laster ned og registrerer deg i Tollit-appen innen 15. februar 2021 blir du automatisk med i trekningen av å vinne gavekort på til sammen 1.000 kr for ferdig fortollede varer fra Bigvits. Hvis du bruker appen til å handle på nett blir du i tillegg med i trekningen av å vinne Apple Airpods. Dette må du gjøre for å vinne:

1. Vinn Apple Airpods

For å vinne Apple Airpods må du bruke Tollit-appen til å handle fra Bigvits innen 15. februar. Dette gjør du enklest ved å gå inn på Bigvits, bestille varer og gjennomføre handelen med Tollit. Det spiller ingen rolle hvor mye du handler for.

2. Vinn to gavekort, hver pålydende 500 kr fra Bigvits, ett til deg og ett til en venn.

For å vinne et gavekort på 500 kr til deg og en venn må du laste ned og registrere deg i appen innen 15. februar. Dette gjør du enkles ved å gå inn på App Store eller Play Store og laster ned Tollit-appen. For å tagge en «venn», gjør dette via FB. Husk at jo flere venner du tagger, jo flere «lodd» får du i vår konkurranse.

3. Vinn en valgfri boks med vitaminer fra Bigvits

Av de som har lastet ned og registrert seg i appen innen 15. februar, trekker vi ut ti heldige vinnere som får mulighet til å vinne en valgfri vitaminboks fra Bigvits.

Vinnerne vil bli tilskrevet like etter trekningen 15. februar 2021.